2015-03-24 09:00:19• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Semmit ne tegyen érdekből

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars még a Kos jegyében áll. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát, mert ilyenkor könnyen baleset érheti az embert, főleg ha haragos vagy bosszús. Ha szeretné levezetni a felesleges energiáit, végezzen keményebb fizika munkát vagy sportoljon.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lehet, hogy egy csoport élére kerül, vagy át kell vennie az irányítást egy munkában. Gördülékenyen fognak haladni a dolgok mindaddig, míg tekintettel lesz mások érzéseire, és nem válik diktátorrá. A konfliktusokat azonnal tisztázza!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szemben áll az Ikrek jegyével, a konfliktusok ilyenkor szinte elkerülhetetlenek. Ha dühös valakire, az ügyet most rendezze el, és mindig koncentráljon a valós kiváltó okokra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Elérkezett a legalkalmasabb időszak arra, hogy mások elé tárja a törekvéseit és a céljait. Ha van pár jó ötlete, könnyen fog menni a csapatmunka, feltéve, hogy mások lépést tudnak tartani a lendületével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lehetőség szerint ma inkább egyedül végezze a feladatait. Ha feszültnek érzi magát, legyen rendkívül óvatos a veszélyes gépek, szerszámok közelében, még jobb, ha messziről elkerüli ezeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sem a párkapcsolata, sem más kapcsolatai nem lesznek ma zökkenőmentesek, mert egyikük sem enged egy tapodtat sem. Foglalkozzon a problémákkal, hogy enyhítse a felgyülemlő feszültségeket, de ne reméljen azonnali megoldást.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három nagy hatású bolygó áll az ön kapcsolatokat jelző területén. Meglehet, hogy csatába kell szállnia, de ne utasítsa el a kompromisszum lehetőségét sem, különösen szoros társkapcsolataiban. Ha képes ezt az energiát mindkettejük számára előnyös célokra fordítani, bámulatos eredményeket érhet el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hacsak nem ön a vezető, most nem igazán tud csapatmunkát végezni. Semmit ne tegyen érdekből, mert ezzel csak heves ellenállást válthat ki.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz szemben áll a Holddal, és ez az energia nagyon rámenőssé teszi önt – ez lehet hasznos és káros is. Ha képes irányítani és ellenőrzése alatt tartani ezt az energiát, akkor rengeteg munkát el tud majd végezni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Konfliktusokba keveredhet, főleg akkor, ha nőnemű a felettese. Figyeljen oda, mert most újabb leckét vehet a „hogyan legyünk önmagunk?” művészetéből.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hiába dolgozik keményen, a dolgok ma valószínűleg nem az ön kedve szerint alakulnak szakmai téren. Ez azért van így, mert energiáit sokkal inkább otthoni ügyei kötik le, s nem a munkájára összpontosít.

Halak: II. 19. - III. 20.
Valami újra felszínre hozhatja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és felhánytorgatja a régi sérelmeket és csalódásokat. Öntsenek tiszta vizet a pohárba, de vagdalkozás helyett keressék meg a problémák valódi okát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: